Over ons

Meals Unite is een nieuw sociaal platform waarmee je overal bij mensen thuis kunt eten of thuis voor anderen kunt koken. Meals Unite gaat ervan uit dat samen eten leuker is dan alleen. Want met je bord op schoot voor de tv is soms best lekker. Maar niet altijd.

Wie eten er mee?

Je kunt te gast zijn bij anderen of host zijn en zelf voor anderen koken. Nét waar je zin in hebt. Waarom dat zo leuk is, is voor iedereen anders. Misschien heeft de host een hobby of interesse die jij en de andere gasten ook hebben. Of misschien ben je wel single en klikt het waanzinnig met je tafelgenoot. Ben je nieuw in een stad dan is samen eten dé manier om de bewoners van die stad of buurtgenoten te leren kennen.

Wie gaan er koken?

Om een geweldige avond te serveren, hoef je echt geen topkok te zijn. Maak gewoon je favoriete gerecht, oerhollandse pot of kook de sterren van de hemel als je wel die kookgek bent. Via Meals Unite leer je niet alleen nieuwe mensen kennen. Je kunt er ook een leuk centje mee bijverdienen. Want als host bepaal jij de prijs voor wat je kookt, hoeveel gasten er aan kunnen schuiven en vooral ook wie er welkom zijn. Maak er een onvergetelijke avond van. Dáár gaat het om.

Waarom Meals Unite?

Vooral in de grote steden leven mensen wel dicht op elkaar maar steeds minder met elkaar. We appen, daten, chatten, facebooken, Skypen, Instagrammen en Linken wat af met z’n allen. Toch vereenzaamt de maatschappij in een sneltreinvaart. En zijn er steeds minder momenten waarop we elkaar face to face treffen en spontaan ontmoeten. Meals Unite brengt hier verandering in met een app die mensen bij elkaar brengt. Want juist in deze tijd, waarin mensen door onbegrip en vooroordelen van elkaar vervreemden, is het zo belangrijk om met elkaar te blijven praten. En waar gaat dat beter dan aan tafel? Samen eten verbindt. Overal ter wereld en binnen elke cultuur.

Hoe werkt Meals Unite

Meals Unite is een app die voor iedereen overal toegankelijk en supersimpel vanaf je smartphone, tablet en computer is te bedienen. Aanmelden met je e-mailadres of social media account is al voldoende. Om een profiel aan te maken, volg je gewoon stap-voor-stap de aanwijzingen. Binnen Meals kun je altijd switchen van gast naar host en andersom. Zo kun je de ene dag gezellig bij anderen eten en op een ander moment lekker voor anderen koken.